Blog, Strana 3

Rustikální ložnice

Hledáte inspiraci pro design rustikálních ložnic? Rustikální ložnice vnášejí a spojují přírodní prvky s útulnou a klidnou elegancí.

Vytvořte si doma pravou vánoční atmosféru

Vytvoření slavnostní a pohodové atmosféry je důležité. Půvabná vánoční výzdoba pomůže užít si příjemné Vánoční svátky.

Oživte svůj obývák

Vysoce luxusní přehozy na sedací soupravy dokážou vystřelit váš obývací pokoj na nový level. Možná jste si všimli toho krásného nového přehozu u vašich sousedů, ale nevíte, kde ho jen sehnali.

Vyčarujte si doma vánoční atmosféru jednoduchým trikem

Možná vám přijde brzy na to, přemýšlet už nyní o Vánocích, jenže co si budeme povídat, čas neuvěřitelně rychle letí a najednou jsou tady. Rádi bychom vám proto poradili, jak si vytvořit příjemnou vánoční atmosféru pomocí jednoduché dekorace.

Komfort a hlavně bezpečí

Taky milujete ten pocit, když přijdete po celém dni z práce domů, napustíte si horkou vanu a užíváte si ten relax? Člověk si užije každou minutu, kterou mu rodina dopřeje. Tak proč si neprodloužit ten příjemný pocit ještě o pár minut déle. Co vám k tomu dopomůže? Pořiďte si příjemnou koupelnovou předložku, která vám zpříjemní každý krok.

Zútulněte pokoj svým nejmladším

Příjemný pocit na chodidlech, maximální komfort a flexibilita. Dětské koberce dokážou neuvěřitelně zútulnit interiér, kde si vaši potomci rádi hrají. A kde jinde by si hráli, než samozřejmě, že na zemi, kde je nejvíce prostoru. Tak jim připravte překvapení a vydejte se společně na nákupy. Vždyť kdo vám lépe poradí, co by si přál do svého pokojíčku, než váš potomek.

Luxusní a elegantní přehozy

Už jste uvažovali nad luxusními a elegantními přehozy přes postel? Ať chceme nebo ne, postel je symbolickým prostorem našeho domova. Je to místo, kam se všichni každý den odebereme načerpat novou energii na další den.

Léto klepe na dveře

Léto 2020 je před námi a vy už zase uvažujete nad tím, co byste doma změnili? Není potřeba hned vyhazovat starý nábytek a dělat doma velké změny, lepší je změnit detaily a dát tak domu novou fasádu. Už jste slyšeli, že v maličkostech je krása? Tady to platí dvojnásob!

Volte praktičnost, ale nezapomínejte na design.

Jaro přichází a s ním i nové nápady a elán. Člověk prochází svůj dům a říká si, co by šlo ještě vylepšit

Dekorační polštáře a povlaky

Není nad to přijít v pátek z práce, udělat si dobrou kávu, pustit si oblíbený film, zachumlat se do deky v obývacím pokoji a užívat příjemného večera. Atmosféru pohody a útulna často dodávají všudypřítomné dekorativní polštářky, na které v současné době existuje řada zajímavých povlaků.