Blackout ještě nikdy nebyl snazší

Taky milujete ten dokonale elegantní dojem, který ve vás vždy zanechá pobyt v pětihvězdičkových hotelích? Člověk má pocit, že vše dokonale ladí a vy jen přemýšlíte, jak podobný design vytvořit u vás doma. Máme pro vás dobrou zprávu, je to snadné a rozhodně vás to nemusí donutit vyhlásit osobní bankrot. Stačí najít pár detailů, které sladíte a moc to nepřehánět s doplňky.

Skandinávský styl

Pokud nevíte, jak tuhle eleganci, funkčnost a čistou linii pojmenovat, je to zaručeně skandinávský styl. Světlé barvy na stěnách i nábytku, minimum lapačů prachu, vše vymyšlené tak, abyste měli pocit, že vy jste tím nejdůležitějším středobodem. Design lehce doplněný přírodním materiálem v podobě dřeva, kovu a skla. Velká zrcadla, která opticky zvětšují pokoje a takřka žádné zákoutí, to je nordský styl inspirovaný ze Severu.

Není pokoj, jako pokoj

Jedna věc, se ale bude zaručeně neustále opakovat. Takové pokoje jsou totiž nejen dokonale luxusní, ale zároveň funkční. A pro dokonalý relax potřebujete pořádně zatemnit. To předpokládá kvalitní zatemňovací závěsy, které jsou nejen dokonalou tečkou a puncem luxusu, ale jsou i neuvěřitelně praktické, jelikož nepustí ani kapku světla. Už vás nebude iritovat světlo z pouliční lampy, ale ani ranní příliš brzké paprsky slunce. Váš pokoj, zůstane oázou klidu, dokud sami budete chtít. Navíc však tyto závěsy můžete i sladit s dalšími prvky, jako je přehoz na postel, polštářky, povlečení nebo třeba doplňky.  Vytvořte si tak nejen módní doplněk, ale i soukromí před světem a prostor pro přirozený odpočinek. Proto, aby působily opravdu elegantně, je třeba zvolit nejenom správnou barvu ale i délku, čím delší, tím lepší. Závěsy by tak měly končit až u podlahy. Díky kvalitnímu materiálu zajistíte nejen funkčnost, ale i pocit dokonalosti.