Dejte nový vzhled, starým věcem!

Vytvořit si útulný byt či dům, kterému budeme říkat domov, není úplně lehké. Na trhu je mnoho různých designových prvků, které dokážou doladit jakýkoli prostor a zpříjemnit pocit, který v něm budete mít.

Navíc, co si budeme povídat, hezký domov chce každý.  Trávíme v něm značnou část našeho života, tak proč si ho nezútulnit, když někdy stačí opravdu málo k tomu, abyste dosáhli toho, po čem toužíte.

Možná zvažujete, jak oživit Váš domov. Zařídila jste ho už před několika lety, a i když se Vám u Vás doma libí, začínáte mít pocit, že by to chtělo změnu. Pokud nemáte miliony na kontě, nemůžete si dovolit neustále kupovat nový nábytek. Přesto je způsob, jak změnit Váš dům. Postup je jednoduchý, zvolte nové dekorace. Právě tyhle maličkosti dokážou dát nové vzezření Vašim pokojům, a přitom nejsou nijak finančně nákladné.

Začněte třeba v centru Vašeho obývacího pokoje, kterým je určitě sedačka. Zkuste změnit její vzhled, a tím i bytový design Vašeho domu. Dejte ji šmrnc pomocí nových polštářků. Na trhu jich najdete nepřeberné množství. Chlupaté, semišové, bavlněné, velké, malé, vybrat si můžete hned z několika provedení. Pokud zvolíte takové, které budou krásné na oko a zároveň pohodlné, splní i účel, pro který se začaly ve velkém vyrábět. Navíc můžete nakoupit i hned několik povlaků a měnit jejich design, dle Vaší nálady.

Pokud chcete navíc podtrhnout estetiku Vašeho interiéru, nezůstávejte jen u polštářků, ale přehoďte přes sedačku i podobně laděnou deku. Je to kousek, který je praktický, protože se do ní můžete zachumlat během dlouhých zimních večerů i s partnerem, během sledování Vašeho oblíbeného pořadu. Zároveň si ji můžete lehce zmuchlat pod sebe, pokud se chcete více uvelebit. Vybrat můžete opět hned z několika druhů, barev i materiálů, vždy byste však měla myslet na to, aby ladila s designem Vašich polštářků. Sedačce tak dodáte úplně nový vzhled, zútulníte Váš domov a pozvednete celý prostor.