Designovky za babku

Chcete si ještě na chvíli prodloužit vánoční atmosféru? Nebo prostě jen máte rádi zimní motivy? V naší nekonečné nabídce polštářků a potahů najdete určitě kousky, které se dokonale hodí do vašeho interiéru. A určitě se nemusíte soustředit jen na zimu, v naší nabídce najdete typ na každou roční dobu, ale i kvalitní designovky, které nestárnou.

Třešnička na pomyslném dortu

Polštářky milujeme už od malička, nekonečné polštářové bitky dokázali zpříjemnit nejednu chvilku, a jejich obliba u nás neslábne ani postupem času. Tulíme se k nim, když nám není nejlíp a obklopujeme se jimi, když se chceme uvelebit u televize. Jsou oblíbeným doplňkem, který dokáže změnit a rozjasnit vaši pohovku. A zatímco ty volíme povětšinou v jednoduchých provedeních a barvách, jelikož jsou stálicí, která se na nějakou dobu, stane  středobodem našeho obýváku. Dekorační polštářky jsou přesně tou pomyslnou třešničkou na dortu, na které se můžeme, jak se patří vyblbnout. Měnit jejich barvy, motivy, velikosti vše podle naší nálady. A právě v tom, je jejich krása.

 

Který zvolit?

Je zcela na Vás, jaký motiv či barvu zvolíte. Vy sami musíte vědět, co se vám líbí. A do jakých barev ladíte zbytek prostoru. Můžete jimi podtrhnout nebo naopak rozbít interiér. Můžete je měnit, podle toho, který je zrovna top. Můžete jimi dokreslit jednotlivá roční období nebo prostě jen ukázat světu, jaký máte vkus. Nezapomeňte je sladit i s přehozy, rámečky na obrazy, osvětlením, barvou pohovky nebo podlahou. Můžou ladit ke stěnám nebo naopak se stát dominantou vašeho obýváku a rozbít jinak dokonale sladěný prostor. Vybrat byste měli ty, které jsou vám příjemné, a přitom budou velikostí i materiálem dokonalé. Jejich hlavní výhodou je, že můžete koupit pár dekoračních polštářků a mnoho dekoračních povlaků, které už budete jen střídat a měnit, jak budete potřebovat.

TIP: Pokud budete mít čas a prostor, určitě se podívejte i na naši širokou nabídku přehozů, abyste věděli, jaké možnosti se vám otevírají.