Grilované avokado

Existuje tolik skvělých mexických jídel, které můžete vytvořit pro tuto příležitost, a tyto poháry avokáda určitě nejsou výjimkou.

Všechno začíná dokonalým avokádem - velké a zralé. Udělejte trochu času najít ideální dávku, ty, které jsou neporušené a pevné s trochou dát. Tímto způsobem si určitě začnete s nadstandardním základem tohoto jídla, což je překvapivě snadné dát dohromady.

 

Tyto šálky jsou okázalostí, jednoduchostí a lahodností. Metoda je přímočará: nakrájejte avokádo na polovinu, štětte je velkým množstvím olivového oleje a grilujte je pár minut. Grilování přináší nejen krásný char, ale také mírné zesílení chuti. Jednou po grilování se poháry skutečně změní v něco jiného, ​​když se plní výplně. Surová kukuřice poskytuje sladký, příjemný vzhled při zesílení kouření nádobí. Purpurovou cibulí a nakrájeným jalapeño kořením se objevují a prezentují strukturovanou strukturu v rozporu se smetanovým základem. Cilantro a limetová šťáva poskytují citrusové, kyselé skus, a queso fresco dokončí vše s krásnou, krémovou tang.

 

Grilované poháry z avokáda

 

Kuchyně: Předkrm

Doba přípravy: 25 minut

Doba vaření: 15 minut

Celkový čas: 40 minut

Slouží: 6 šálků

 

SLOŽKY

2 velké uši z kukuřice, loupané odstraněny a vyčištěny

kanolový olej, ke kartáčování

1 hromadu lžíce nakrájené červené cibule

1 nakrájené jalapeno, odkapané a semena odstraněny

1 loupaná lžíce nasekaného koriandru

3-4 limety, nakrájené na polovinu

3 zralé avokády, odstraněny půlky

Queso Fresco sýr, na ozdobu

salsa

INSTRUKCE

Začněte tím, že kuklujete. Zahřejte buď venkovní gril nebo nastavte grilovací misku na středně vysokou teplotu.

Potřete kukuřici olejem, trochu sůl a položte na gril / vařič a vařte rotující kukuřici, protože každá strana začíná vykazovat znaky spáleniny. Jakmile je kukuřička jemná a vyhořená, pečlivě vyjměte z grilu / pánve, nechte vychladnout a potom zpejte jádra.

V malé misce smíchejte 1/2 šálku zapékaných kukuřičných jader, pak uvedené množství nakrájené cibule, jalapeño, cilantro, olivový olej a šťávy z poloviny vápna dohromady v misce. Procházejte slanou chutí. Dát stranou.

Na každou polovinu avokáda stlačte trochu limetkového džusu a pak ho troubte olejem. Grilujte avokádo po dobu 2-3 minut, nebo dokud se nezobrazí znaky ohnivé a grilovací.

Rozdělte kukuřičnou salsu mezi jednotlivé šálky. Ozdobte šálky s trochou fresky a získejte hned.

Tyto avokádové poháry se tak rychle spojují a potřebujete víno, které je v pořádku připravené. Takže jakmile dokončíte výrobu našich citrusových marinovaných masných asada tacos, budou to chuťovka, která se bude bičovat.