Jak vybrat koberec

Kvalitní koberec má podlahu z pracovního a domácího prostředí.

Okamžitě přeměňuje prostor, změkčuje vzhled místnosti a pohlcuje hluk, aby vytvořil útulné prostředí. Ale výběr toho nejlepšího koberce pro váš dům může být poněkud minové pole, od hromádkových typů po barvy - možnosti jsou zdánlivě nekonečné.

Abychom vám pomohli rozdělit možnosti a nakonec najít nejlepší koberec pro vás a váš domov, budete chtít zvážit následující.

1. Zvažte způsob, jakým žijete
Máte-li mladou rodinu a domácí mazlíčky, pak se podívejte na tvrdý koberec v odpouštějícím barvě, jako je například strukturovaná smyčka nebo kvalitní zkroucení. Pokud jste pár, kteří hledají luxus luxusu, můžete se rozhodnout pro plyšovou hromadu v plné barvě. Jste-li bavič, kombinace řezu a smyčky hromady ve středních až tmavých tónech nebo rozřezaných hromadě.

2. MYSLETE O PLUSOVÝCH ŠTÍTOCH
Řezané piloty zahrnují plyšové piloty, které jsou super měkké a vypadají jako sametové. Chcete-li, že luxusní, luxusní pocit, tak hustý, plyšové koberce jsou krásné, ale nezapomeňte, že mají stopy.

3. ZOBRAZTE SE NA LOOPOVÉ ŠTIE
Smyčky jsou přesně to; příze je tvořena smyčkami. Existuje mnoho variant: někteří mají formální, lineární vzhled, někteří mají žebrovaný vzorek, který jim dává sisalový vzhled. Hromady náhodných smyček dávají koberci tvarovaný, ležérní vzhled.

4. MIX IT UP
Kombinované řezané a smyčkové vlasové koberce, kde kontrastní textury vytvářejí světlý a tmavý vzor, ​​s menší pravděpodobností vykazují stopy a mají krásnou strukturu pod nohama.


8 RODINNÝCH KŘIVNÝCH KOBERTŮ
5. Rozumět, jak funguje barva koberce
Tmavší barvy pomáhají místě vypadat líp. Lehčí barvy způsobují větší prostor. Oblíbenou možností je vybrat koberec, který kombinuje dvě barvy v jemné, neutrální směsi. Je to více odpouštějící, pokud jde o skvrny.

6. Předvídat vyblednutí
Koberec se po instalaci objeví lehčí a časem se ztratí, takže zvolte ten, který je stín nebo dva hlubší, než jste si naplánovali.

7. Zvažte svůj preferovaný typ vláken
Koberce jsou k dostání v 100% vlně, vlněných nylonových směsích a nesčetných syntetických vláknech. Vlna je chladná v létě a v zimě je teplá - a není to nutně dražší. Ze syntetických vláken je nylon zbarvený roztokem. Je obecně odolný proti blednutí a měkký na dotyk.

8. ZKONTROLUJTE RATINGY
K dispozici je systém hodnocení koberců. Podívejte se na koberec, který má rating "mimořádně náročné třídy". A pokud máte schody na koberci, ujistěte se, že má schody.