Jaký je styl vaší kuchyně?

Zatímco styly kuchyně jsou definovány kulturou, regionálními klimatickými podmínkami a dalšími vnějšími faktory, existuje celá řada trvanlivých stylů.

skandinávský styl
Skandinávský styl může být také popsán jako "bílá a lehká" a byl v posledních letech velkým trendem a několik moderních zvratů je nadále velmi populární. Tento designový pohyb je skutečně charakterizován jednoduchostí a funkčností navzájem propojenou ... čistě vypadající kuchyní, která je potěšením k použití.
Myslete na stylovou jednoduchost; myslete na kvalitu, měkké, ale trvalé prvky dřeva s čistými liniemi, které jsou typicky obklopeny světlejšími tóny. Tento design dýchá nadčasovostí.
I když je v pořádku zavést některé jednoduché náznaky barev, vaše designová přednost je směrem k zavedení teplých a texturní prvků, které dávají jemný důraz na celkový design. Tento styl, pokud je popraven dobře, může být velmi trendová a oblíbená kuchyně ideální pro všechny moderní domy.

Přirozený a neutrální styl
Zatímco barva může rozzářit místnost, přírodní a neutrální nemusí mít nudné. Chytrý neutrální design lze snadno přizpůsobit libovolnému stylu od tradičního po zemi až po současnost. Je to chytrý přístup, pokud máte klíčové dekorace (umělecká díla nebo speciální sbírky), které mohou být zarámovaná do příjemného pozadí.

Nová vlna krásných teplých dřevěných laminátů znamená, že tento vzhled je cenově dostupný a odolný a jako nic, co jste již viděli - uvidíte, jak tato Riga sůl - moderní dřevitý laminát s jemným texturovaným pocitem vypadá na vás? Nebo jste dost odvážní na to, abyste použili kokosový smrk jako velký zemitý prvek - skvělý ve velkém otevřeném prostoru, kde cesty nejsou tak dobře definované?

moderní kuchyně
Zeptejte se někoho, co je moderní a dostanete jinou odpověď ... Zamyslete se nad elegantními moderními designovými nápady a inovativním použitím barev / textur - obvykle je to opačný tradiční. Stále zmatený?
Tento styl se dá charakterizovat čistými liniemi (uvažujte o otevřených dveřích), elegantními nebo integrovanými spotřebiči a hardwarem, nedostatkem jedinečných dekorativních předmětů (jako jsou vázy, misky, silné umělecká díla) a silné Linealis prvky pro spojení úseků - pro připojení základnových a nadzemních skříní nebo na velký lesklý benchtop ostrov na ukotvení vizuálního prostoru.

současné kuchyně
Něco odvážné, zarážející, ale uklidňující. Vychutnejte si sílu z téhož stylu, pokud se opovažujete?
Současné kuchyně jsou nejlepší považovány za čisté, jednoduché a přehledné ... Zatímco moderní kuchyňský styl je navržen kolem struktury a mřížky, současná kuchyň je často více hravá ve formě a dokončí, včetně odvážných prvků jiných stylů a vytváří vlastní prohlášení prostoru a vlastníka.
Začněte se základy bílých stěn a bílými plochými skříněmi a přidejte odvážnou strukturu a texturu pomocí umělých materiálů, jako je nerezová ocel, beton, měď, sklo ... I když máte opravdu otevřenou licenci, pokud jde o barvu, dejte si pozor přeplnění designu - buď vizuálně s barvou, nebo fyzicky s konkurenčními strukturami ...

přechodné kuchyně
Nemůžete rozhodnout o svém stylu? No máte štěstí. Novější hnutí, které se nazývá přechodový styl, může být přímo v designu.

Zamyslete se nad teplo a tradičním designem (kuchyň, kterou jste milovali), ale modernizovaly se čistými jednoduchými liniemi ze současné školy myšlení. Tento styl vám dává možnost vytvořit silný tradiční vzhled, ale v kontextu něčeho skutečně svěžího a moderního.