Léto klepe na dveře

Léto 2020 je před námi a vy už zase uvažujete nad tím, co byste doma změnili? Není potřeba hned vyhazovat starý nábytek a dělat doma velké změny, lepší je změnit detaily a dát tak domu novou fasádu. Už jste slyšeli, že v maličkostech je krása? Tady to platí dvojnásob!

Najděte ty správné internetové stránky a nechte se hýčkat

Když se podíváte na internet, můžete najít opravdu mnoho drobností, které dokážou dát vašemu prostoru novou šťávu. Originální kousky dodají vašemu domu barvy i nápad. Doporučujeme jít postupně podle jednotlivých pokojů a zauvažovat, co by se vám do domu hodilo.

 

Začněte vašim nejfrekventovanějším pokojem

Tak třeba obývák, je tu tolik věcí, které můžete vyměnit, neutratit mnoho peněz, a přitom naprosto změnit nudný pokoj v designovku letošního leta. Nové závěsy, které budou mít konečně požadovanou délku? Pamatujte, že tyhle maličkosti dokážou nově orámovat váš výhled z pokoje. Možná sháníte nové a delší poličky na knížky? Takové, na které položíte nejenom knížky, ale i originální obrazy, rámečky s vašimi nejmilejšími vzpomínkami nebo svíčky? Radost vám mohou udělat i nová svítidla, která změní vaše noční večery. A překvapit vaše nejbližší můžete i krásnými magnetkami na lednice, které změní nudný nerez na umělecké dílo.

 

Zaměřte se na detaily

Středobodem obýváku je však pohovka, pokud nemáte dostatek financí na pořízení nové, určitě najdete plno nápadů, jak ji trochu odlehčit. Mdlá, nudná, na některých místech už je vidět, že je opravdu dlouho ve vaší domácnosti. To není problém, vše vyřeší nový přehoz, který zamaskuje veškeré nedokonalosti a dá pokoji nádech novoty. Krásné a pohodlné polštářky pak můžete kombinovat s barvou nového přehozu, a to tak, aby naprosto ladily, a nebo naopak, aby ještě více rozbořily zdánlivou jednolitost pokoje. Chlupaté, barevné z nejrůznějších materiálů, tak přesně ty dokážou zpříjemnit večery u oblíbených seriálů. Originalitě se meze nekladou, takže buďte kreativní a nezapomeňte, že je to jen na vás, jak budete jednotlivé kousky kombinovat. 

 

Hit letošního léta

Kombinujte různé styly a hlavně různé barvy. Máte rádi pastelovou barvu? Dáváte přednost výraznějším vzorům? Nebo jste spíše na elegantní a luxusní klasiku? Bát byste se neměli žádných variací. Heslem letošního léta je užívat si ho naplno! Takže se nebojte, že něco není jako dřív. Prostě vyzkoušejte, co se vám nejvíce líbí a nebojte se, kdybyste sáhli vedle, můžete to bez problémů zase změnit.