Léto se blíží, tak se připravte!

Koronavirová krize s sebou přinesla opravdu mnoho změn. Ze dne na den jsme se museli vypořádat s životem, který už rok nevypadá tak, jak ho známe. Mění se naše způsoby nakupování, práce, zábavy. Přesto se léto kvapem blíží, a je možné, že si ho stále ještě nebudeme moci užít, jak jme zvyklí. Vybavte se proto dopředu a uvidíte, že nebudete litovat!

Buďte vidět!

Na našich stránkách najdete vše, co budete na léto na své zahradě potřebovat. Chlazené koktejly, zahradní nábytek a slunce vybízí k pobytu u bazénu. A protože má být léto zábava, zkuste vyměnit svoji starou nafukovací matraci za něco nového. Nafukovací labuť, plaměňák, pizza nebo jednorožec odstartuje parádní prázdniny! Hit roku 2017 si stále drží přední příčky v oblíbenosti, tak neváhejte a podívejte se na naši nabídku nafukovacích matrací.

Odpočinek pod korunami stromů

Mladší i starší ročníky určitě po dobré koupačce nepohrdnou odpočinkem pod korunami stromů. Houpací sítě a křesla dokážou s dobrou knihou v jedné ruce a chlazeným nápojem v druhé ruce, vyladit léto na ty správný decibely. Pevná lana umožní instalaci houpačky kamkoli a korigovat můžete i její výšku.

Grilovačka za odměnu

Večer pak můžete trávit společně se svými přáteli u vás na terase. Pohodlný zahradní nábytek a dobrý gril jsou tím nejdůležitějším na vaší zahradě. Dobré víno, propečený steak a příjemná konverzace se stanou oblíbenou víkendovou kratochvílí. Aby vás však nepřekvapilo špatné počasí, můžete si pořídit zahradní závěsy do altánků, které vás ochrání před deštěm i ostrým sluncem. Užijete si tak každý den. Pokud vás tato vychytávka zaujala, podívejte se na jednotlivá námi nabízená barevná provedení závěsů do altánku