Piknikova deka

Existuje tolik věcí, které mám rád, počasí, dlouhé dny, teplé noci a samozřejmě všechny možnosti občerstvení pod širým nebem. Nejvíce pozoruhodné jsou pikniky. Letní čas je dokonalým důvodem, proč máte líný piknik plný slunečního svitu, dobrého jídla, skvělých přátel a samozřejmě vynikajícího vína. Zde jsou moje tipy z Pottery Barn, které vám pomohou vytvořit perfektní piknik.

Letní čas je dokonalým důvodem, proč máte líný piknik plný slunečního svitu, dobrého jídla, skvělých přátel a samozřejmě vynikajícího vína. Zde jsou moje tipy , které vám pomohou vytvořit perfektní piknik.

PŘÍRUČKA VÝROBKU LA CREMA PICNIC
1. Piknikový koš je prioritou číslo jedna pro úspěšný piknik a tento koš má vše, co potřebujete, včetně nádobí, talířů a dostatečného prostoru pro všechny zásoby pikniků.

2. Podle mého názoru není piknik opravdu piknik bez sýra. Tato nádherná sýrová deska je dostatečně velká na to, aby držela všechny sýry, se kterými se můžete vyrovnat.

3. Jakmile máte svůj košík a sýrovou desku, potřebujete něco, aby vaše nápoje chladné. Tento šampaňský kbelík má jak styl, tak funkci, a nejen šampaňské, můžete v něm ochladit vodu, sodovky a víno.

4. Velký džbán je nezbytnou podmínkou limonády, ledového čaje nebo dokonce sangrie. Odpovídající sklenice na víno jsou ideální pro letní křupavé bílé víno.

5. Tyto ginghamské ubrousky jsou hlavním motivem perfektního pikniku. Bonus, pokud získáte odpovídající ubrus, který se může stát pro Vaši piknikovou přikrývku.

6. Přesuňte papírové desky na svůj piknik a místo toho jděte na tyto krásné melaminové podnosy.

7. Jaký lepší způsob, jak si vychutnat piknik mimo, než se zúčastnit některých outdoorových her. Tato sada Bocce vás zajistí, aby vás i vaši přátelé v slavnostním duchu. Navíc vám pomůže vylepšit chuť k vašim piknikům.

8. Poslední, ale rozhodně ne v nejmenším, žádný piknik není úplný bez vína. Zde jsou mé tipy na piknik - ostrý a osvěžující La Crema Pinot Gris nebo Pinot Noir Rosé. Obě jsou jistě komplimenty vašeho pikniku a pomohou vám oslavit to nejlepší léto.