Podlaha pro jakýkoliv prostor

3206/5000
Tam je spousta podlahových výrobků tam, a většina přijde v obrovské škále stylů, barev a textur.

Takže odložte designový aspekt na teď - věřte nám, bez ohledu na to, co si vyberete, jste pokrytý oddělením dobrého vzhledu.

Podívejme se na některé jednotlivé místnosti a jaký typ podlahy nejlépe vyhovuje každému prostoru.

Nápady na kuchyňské podlahy
Priority: Kuchyňské podlahy musí být tvrdé, nepromokavé, odolné vůči skvrnám a pohodlné pod nohám.
Nejlepší volby: Vinylové desky a upravené dřevo splňují hlavní kritéria pro nápady na kuchyňské podlahy.
Válcový plech je dodáván v širokých šířkách 12 stop, takže většina kuchyňských instalací bude prakticky bez problémů. Válcový plech je také nazýván pružnou podlahou, což znamená, že dává lehce a polstrová váš krok. To pomáhá bojovat s únavou během hodin přípravy jídla.

Konstruované dřevo přináší teplo a charakter přírodního dřeva do kuchyně, zatímco laminátová konstrukce brání vlhkosti. Většina navržených dřevěných systémů přichází jako systémy s plovoucími podlahami, které jsou šetrné k životnímu prostředí, a navíc jsou na desce z pěnové hmoty instalovány stírací desky - vynikající stíhací stíhač.

V provozu: Keramické a porcelánové dlaždice byly v kuchyní po tisíciletí a jsou klasické kuchyňské podlahy.
Nevybírejte: Vinylové dlaždice - příliš mnoho švů způsobuje, že vlhkost se dostane do podkladu.
Nápady na koupelnové podlahy
Priority: Budete potřebovat vodotěsnou, protiskluzovou podlahu.
Nejlepší volby: Obě listy vinylové a keramické dlaždice jsou časově testované nápady na podlahu v koupelnách.
Lepší kvality plechových vinylu jsou dostatečně silné, aby byly vyraženy strukturovanými, protiskluzovými vzory. Dodává se v rolích o šířce 12 stop, které činí instalaci koupelny prakticky bezproblémovou.

Glazovaná keramická dlažba je odolná proti vlhkosti a dobrý DIY projekt. Porcelánová dlažba je těžší a méně porézní, ale složitější k práci. Vyberte dlaždice s protiskluzovými úpravami. Mnoho maltových řad malých dlaždic (4x4 palců a menších) zajišťuje také trakci.

Nevybírejte: Korok nebo linoleum. Ačkoli tyto ekologicky šetrné možnosti jsou relativně odolné proti vlhkosti, jsou náchylné k barvení a vyžadují vysokou údržbu. Linoleum může být kluzké, když je mokré.
Podlahové nápady na suterénu
Priority: Budete chtít podlahu, která je teplá, polstrováná a vzdoruje vlhkosti.
Nejlepší volby: Vinylové desky a upravené dřevo představují dobrý nápad na podlahové podlahy. Vyrobené dřevěné prkna mají horní dýhu ze skutečného dřeva přilepená k podkladu z překližky, která odvádí vlhkost a udržuje každou prknu stabilní. Plovoucí podlaha z upraveného dřeva je dobrým DIY projektem.
Vlhkostěnné kobercové dlaždice mají plastové podložky, které je vyvedou z betonové desky a vytvářejí prostor pod vlhkým vzduchem.

Při běhu: Keramická dlažba je určitě vodotěsná, odolná vůči plísním a ideálnímu povrchu na beton. Nevýhodou je, že je to těžké a odráží zvuk. Je to také studený povrch, ale můžete to opravit instalací elektrických zářivek pod podlahou.
Také v běhu je pryžové podlahy šetrné k DIY. Dodává se v tlustých dlaždicích se zaoblenými hranami. Najdete zde spoustu barev, které vám pomohou vytvořit vlastní vzory. Podlahové gumové podlahy jsou dobrou volbou pro herny v suterénu.

Nevybírejte: masivní tvrdé dřevo absorbuje vlhkost a může se zdeformovat, praskat a otáčet v podzemních prostorech.