Rustikální ložnice

Hledáte inspiraci pro design rustikálních ložnic? Rustikální ložnice vnášejí a spojují přírodní prvky s útulnou a klidnou elegancí.

Rustikálni pokoje využívají výhod svého ohromujícího prostředí s designovou citlivostí, která doplňuje a odráží okolí. Rustikální pokoje obvykle obsahují drsný kámen, teplé tóny dřeva a organické materiály.

Rustikální elegantní styl dodává ložnici eleganci a příjemnou atmosféru a poskytuje příležitost k bezproblémovému smíchání nesourodých předmětů, jako jsou starožitnosti s venkovskými doplňky nebo moderní kousky s klasickým a rustikálním. Tento styl zahrnuje trámy z hrubého dřeva pro stropy a přírodní prvky, jako je dřevo a kámen. Přírodní látky se používají do oken a na polštáře. Rustikální elegance zahrnuje použití kůže, kovu a keramiky pro vytvoření teplého a příjemného prostoru.

Barevná paleta v rustikální ložnici je předvídatelně přirozená a naklání směrem k neutrální. Pokud jde o barvy, měli byste si být jisti, že usměrňujete přírodu. Přemýšlejte o nádherných zemských tónech, barvě dřeva, přírodních zelených a teplých.

V čistém prostředí získávají rustikální prvky větší pozornost a často mají umělecky a sofistikovanější pocit, než by tomu bylo v interiéru, který je zcela rustikální.

Všechno, co použijete, by mělo mít přirozenou barvu; přírodní látky - kůže, pytlovina, bavlna atd

TIP: do ložnice se hodí přehozy na postel v krémové barvě