Tradiční styl

Tradiční styl je to, co byste mohli nazývat "výbuchem z minulosti".

Má to starodávné, nostalgické kouzlo, které pochází z jeho datovaného nábytku, klasických designových prvků a trochu předvídatelnosti. Je to jeden z těch stylů, které mají velmi předurčený vzhled, ale může být velmi těžké definovat konkrétně. Osobně si myslím, že tento styl je vyroben z malých částí, které tvoří celý celek. Například můžete využít bohémské chesterfield v tradičním obývacím pokoji. Můžete však také využít zlatou ozdobenou rozkládanou pohovku, abyste získali svou podstatu. Nicméně, tam jsou malé společné rysy, které najdete ve všech interiérech tradičního stylu.

DALŠÍ SEZNAM NA 7 TIPŮ NA TRADIČNÍ STYL
1. SYMMETRIE
Více než cokoli jiného je to symetrie, která dává formální pohled na interiéry tradičního stylu. Takže byste měli být vždy opatrní při vytváření jemné vizuální rovnováhy. Symetrie udržuje oko zapnuté. To také usnadňuje uživateli pocit pohodlí a pohodlí. Rytmus vytvořený symetrií vytváří vizuální zájem o design interiéru.

Existuje mnoho způsobů, jak vytvořit symetrii v tradičních interiérech. Můžete použít uspořádání nábytku, abyste získali příjemnou vizuální rovnováhu. Můžete také použít okna a dekorace k vytvoření vzrušujících vzorů ve vašem prostoru. Můžete dokonce použít umělecké dílo a světelné svítidlo, abyste vytvořili plně vyváženou a harmonickou estetiku.

2. KLASICKÉ PRVKY
Tradiční styl má velmi klasickou atmosféru. Obsahuje modernizované verze klasických konstrukčních prvků, které se používají v celém prostoru. Patří sem šikmé pilastry na krbu, nástěnné lišty na stěnách stěn, úzké věžičky, vejce a šipky, římsy a omítky. Většina z nich se provádí v bílé barvě. Bělost udržuje tradiční vzhled příliš ohromující. Navrhuji, abyste se snažili udržet vizuální váhu těchto prvků na minimu. V opačném případě bude váš interiér zbytečně zdoben.

3. VELKÉ CHANDELIERY
Víte, co dělá nejlepší místo pro interiér tradičního stylu? Velký lustr! Domnívám se, že kontext vesmíru je hodně důležitý a velkolepý lustr nebo svítidlo nemusí být tak velké. Můžete určitě pracovat se světlejšími verzemi klasických svítidel, abyste získali podobné výsledky. Nástěnné svícny nebo kandeláby jsou skvělým příkladem těchto vlastností. Pokud mají tyto svítidla nějaké akcenty z měkkého kovu, tím lépe!

4. TUFTING
Tufting je ten úctačný tradiční styl, bez kterého by tento styl vypadal naprosto neúplně. Výměnná stěna nebo nábytek automaticky vyvolají tradiční atmosféru v interiérech. Můžete použít bohaté tkaniny v barvách šperku, abyste získali ozdobný vzhled v prostředí. Nicméně doporučuji, abyste s ním nepřekročili. Pouze malá část může dělat dlouhou cestu při vytváření vašeho tradičního interiéru vypadá naprosto úžasně.

5. Teplý nebo neutrální barevný režim
Měkké, neutrální barvy s bohatými akcenty jsou v tradičním barevném režimu. Zatímco většina pozadí tohoto stylu se provádí v měkkých beiges, tans a pastelových hnědách, můžete přidat kontrast buď s nábytkem čalouněním, záclonami nebo dokonce dřevěnými předměty. Tato konzervativní barevná schéma dodává rafinovanému vzhledu atmosféře. To také dělá výpis kusy vyniknout ještě více. Je to mimořádně uvolňující a měkké - uklidňující, ale ne nudné. Zjistíte, že milujete neutrální barevné schéma v kontrastu se všemi ostatními ozdobami!

6. VZORY A MOTIFS
Bohaté vzory a motivy jsou další unikátní tradiční stylový podnik. Zatímco tento aspekt byl inspirován starými barokními a rokokovými styly, jejich moderní interpretace je mírně odlišná. Chintz vzory, damaškové tapety a modely Laury Ashley kolem osmdesátých let jsou to, co používáme, abychom v dnešní době přinesli tradiční nostalgii v interiérech. Měli byste je však vždy používat s moderací. Příliš mnoho takových vzorů může vypadat přes vrchol. Jediný přízvuk křeslo s chintz čalouněním, malý proužek ze stěny funkce v damaškové tapety nebo Laura Ashley vzorek házet polštář bude dělat.

7. PŘÍSLUŠENSTVÍ
Dekorace je jedním z nejdůležitějších aspektů každého úctyhodného interiéru v tradičním stylu. Příslušenství můžete použít ke smísení místa. Můžete to přivést k životu uspořádáním vkusných dekorací kusy v celém prostoru. Nejdůležitějšími přízvukmi pro tradiční interiérový design jsou čínské sbírky, plastiky a ozdobné stěnové rámy. Můžete dokonce použít laděné vázy a železné kameny Číny zachytit správnou estetiku.

Jak můžete vidět, moderní tradiční styl může být zachycen s moderními zvraty. Doufáme, že tento článek vám pomohl lépe porozumět tomu, co můžete očekávat, když se ocitnete v tradičním interiéru.