Vůně domova

Krásná vůně, která nás obklopuje má sílu inspirovat a uvolňovat nás, protože mění naše vnímání interiéru.

Vůně je jedním z našich nejsilnějších smyslů - příchuť parfému nám může připomínat milovanou nebo speciální vůni. Zda je vaším cílem učinit pokoj větší a jasnější nebo intimní a útulnou, přinášíme vám nápady, jak vybrat úžasnou vůni do domu.


Přemýšlejte o vašem interiéru
Přemýšlejte o tom, jak vůně ovlivní váš prostor - svíčky mohou fungovat v některých místnostech, ale v jiném případě představují bezpečnostní riziko. Blikající svíčky jsou skvělý způsob, jak přidat trochu více tepla a atmosféry do vašeho obývacího pokoje nebo jídelny, takže přemýšlejte o prostoru a o tom, co chcete dosáhnout dříve, než vyberete vůně, které budou nejlépe.

Víte, co se vám líbí
Vůně je neuvěřitelně osobní; naše preference jsou založeny na velkém počtu podvědomých faktorů. Správná vůně má schopnost vyvolat vzpomínky, změnit vaši náladu a uklidnit tvou mysl. Prvním krokem je pochopit, co se vám líbí, a vyhledávat vůně, které vás osloví. Začněte tím, že identifikujete rodiny vůní, které se vám nejvíce líbí:


Zvažte náladu a sezónu
Vůně vytvářejí atmosféru a pomohou vám přeměnit váš prostor ze sezóny na sezónu. Například světlé, čerstvé a citrusové vůně jsou ideální pro jaro a léto, zatímco kořeněné a zelené vůně vyzařují slavnostní pocit v zimě. Můžete použít vůně na uklidnění nebo oživení vašeho sebe sama, vytvoření romantické atmosféry nebo posílení uvolněné nálady. Hodně svíček a vonných látek v místnosti nejsou označeny jen vůní, ale efektem, proto stojí za to zvážit, jakou náladu chcete vytvořit s vaší vůní.


svíčky
Svíčky dodávají teplo a atmosféru a mají desítky tvarů a velikostí, které jsou ideální pro jakýkoliv prostor. Vyberte si vysoce kvalitní svíčky, které budou hořet rovnoměrně.


difuzory
Rozpouštědla pracují tím, že namáčejí tyčinky do nádoby vonného oleje. Otevřené kanály, které vedou délku třtiny, nasávají olej směrem nahoru a přirozeně se rozptýlí do místnosti. Tyto jsou ideální pro místnosti, kde si přejete neustálou, lehkou vůni. Také jsou obzvláště dobře v létě, když chcete vůni, aniž přinesly dodatečné teplo svíčky.

pokojové spreje
Pokojové spreje poskytují okamžitý nádech ve vaší domácnosti. Jsou ideální pro osvěžení místnosti a mohou se použít k přidání vůně k nábytku.