Výběr správného osvětlení

Výběr správného osvětlení pro váš dům může vylepšit celkový interiérový design

Správné osvětlení místností a jednotlivých dekoraci prostřednictvím různé intenziry může dát možnost vyniknout vašemu interiéru

 

bodové osvětlení

Pokud váš má váš dům modernější interiér, vybírané dekorace v a umělecká díla, bodové osvětlení je moudré volbou, a to zejména ve společných prostorách, jako je obývací pokoj, protože mohou být instalovány na osvětlení určitého prostoru, například umělecké dílo. Bodová světla vypadají nejlépe na vysokých stropech a jsou multifunkční, protože je možné instalovat stmívače, které vám umožní snadné nastavení osvětlení.

 

nástěnné osvětlení

Můžete také vytvořit ohnisko v obývacím pokoji s osvětlením ve zdi, což je dobrá volba, pokud máte malý společný prostor, který byste chtěli udělat větší. Osvětlení stěny se obvykle používá v blízkosti míst k sezení a může se také spárovat s teplou barvou barvy, aby se vytvořily zajímavé vizuální efekty.

 

stropní svítidla

Další společnou volbou pro obývací pokoje jsou podlahové svítidla, které jsou dobrým zdrojem světla na umístění v blízkosti křesla nebo pohovky. Jedná se o klasickou volbu, která se dá snadno aktualizovat. Podlahové svítidla také nabízejí flexibilitu pohybu doma, pokud se rozhodnete uspořádat nábytek.

 

osvětlení kuchyně

V kuchyni zapuštěné osvětlení pod skříňkami slouží pro několik účely. Nejenže to usnadňuje vaření, ale může také sloužit ke zdůraznění vzhledu žuly nebo mramoru. A když se rozhodnete bavit, osvětlení přináší do vaší kuchyně příjemnější barvy. Pokud má vaše kuchyň plošinu na vrcholu ostrova, může být zcela doplněna závěsnými světly v soupravě tří nebo čtyř, které visí.

exteriérové ​​osvětlení

Jakmile jste si vybrali osvětlení interiéru vašeho domu, měli byste zvážit i venkovní osvětlení. To je nezbytné pro zajištění bezpečnosti vaší rodiny, jakož i na zaslání výstražného znamení potenciálním vetřelcům, kteří nejsou vítáni.

Při výběru osvětlení je důležité zaměřit se na různorodost a funkčnost. A jakmile máte správné osvětlení, zjistíte, že je mnohem jednodušší nastavit náladu pro každou příležitost.