Vyberte pravý přehoz pro vaši postel

Přehoz na postel nejenže udržuje vaši přikrývku čistou - dodává dotek vašeho osobního stylu do vaší místnosti a zaručuje i teplo a pohodlí během noci.

Ložnice by měla být místem, kde můžete snadno odpočívat a výběr správného přehozu by k tomu mělo přispět.

Existuje mnoho různých druhů povlečení, které si můžete vybrat, protože existuje mnoho různých stylů a textilií. Při zdobení místnosti začíná mnoho lidí přehozem. S tolika různými fantastickými styly.

Při výběru přehozu přemýšlejte o tom, jak se bude vázat se zbytkem místnosti - máte rádi vzory květin, chcete, aby vaše záclony, doplňky a přikrývky byly barevně sladěné nebo chcete mixovat.

Zeptejte se, zda se chcete v noci cítit v pohodě nebo v teple - odpověď by měla odrážet materiál, který si zvolíte.

velikost

Váš přehoz na přikrývky musí být v souladu s vaší přikrývkou, abyste zajistili dobrý spánek a dobrý vzhled. Přehoz by měl mít správný rozměr, aby skutečně překryl celou postel.

Rozměry rozměrů postele

Jednoduché 135 x 200 cm

Dvojité (200 cm x 200 cm)

King 230 x 220 cm

Super královské 260 x 220 cm

TYPY MATERIÁLŮ

materiál na pokrytí musí odrážet způsob, jakým spíte v noci - pokud máte tendenci vychladnout, pak by vám nejvíce vyhovoval polyesterový materiál. Pokud máte tendenci se zahřát v noci, vyhovuje vám prodyšná tkanina, jako je bavlna. Nebo, pokud se vaše tělesná teplota mění v noci, pak bude ideální polykotónový.

 

POLYESTER

Silný na dotek, polyesterová přikrývka zachovává teplo, takže je dobrou volbou pro někoho, kdo má rád v noci teplo. Je velmi snadné se o něj starat a je možné ji mýt v pračce nebo čistit chemicky, pokud není uvedeno instrukce výrobce.

 

BAVLNA

Měkké a pohodlné na pokožce, bavlněná povlak se skládá z prodyšné textilie, která vás udrží v teple, pokud jste chladní a naopak. Je velmi snadno se starat a lze ji prát 'v pračce, pokud není uvedeno jinak v pokynech výrobce.

 

polybavlna

Když se kombinuje polyester a bavlna, výsledkem je silný a trvanlivý materiál, který zůstává jemný a hedvábný. Směs je navržena tak, aby zhotovila obě výhody bavlny a polyesteru do jednoho, což vám přináší prodyšný, teplý dětský kryt. Bavlna kombinovaná s polyesterem je méně náchylná na píchnutí a statické. Je velmi snadné starat se a lze ji prát 'v pračce, pokud výrobce neurčí jinak

 

POLYESTER a Satén

Když jsou kombinovány polyester a satén, výsledkem je trvanlivý, lesklý a hedvábný dětský potah. Méně dražší než satén, polyesterová saténová pokrývka na pokrývku vytváří lesk, který dělá jakýkoliv prostor stylovým a elegantním. Je velmi snadné se o ně starat a je možné ji mýt v pračce, pokud není jinak.