Vytvořte si romantický interiér

Je to období lásky, jsme si jisti, že vaše myšlenky se změnily na romantiku. A není lepší místo na provedení vlastního milostného příběhu jako doma.

Romantický domov a zdobení může znamenat mnoho věcí pro mnoho lidí. Nicméně většina z nás může souhlasit s tím, že romantický domácí dekor je takový, který vás přinutí, abyste provázanými se svým blízkým a trávili nejdéle v interiéru. Vytvořte perfektní oslavu tím, že osvětlíte romantiku po celém vašem domě. Zde je několik jednoduchých nápadů na dekoraci pro přidání romantického vkusu do vašeho domova:
Vyberte barvu
Ve spojení s láskou, vášní a touhou, červená je jen barva, kterou potřebujete pro teplou a romantickou domácí dekoraci. Řekové a Židé považovali červenou symbol lásky, zatímco jeho spojení s krásou je pravděpodobně spojeno s hluboko červenými růžemi, které se považují za nejkrásnější na světě. Představte si barvu pomocí polštářů, koberců, květů, uměleckých doplňků na stěnách a tržnice a ošetření, které se rychle stanou roztomilými stolními ozdobami, když jsou sladce zobrazeny. Zatímco červená sama o sobě může nastavit romantický tón v prostoru (ať už je to tmavší, bohatší odstíny jako hnědý a karmínový nebo jasnější tóny), spárování barvy s elegantními neutrálními látkami, jako je bílý a krém, dělá i nějaké romantické domácí zdobení .

Pokud je to poslední minuta na výlet do Paříže na tento Valentýn, proč se se svým partnerem nebo manželkou nezacházet s večeří doma? Vytvořte jedinečné nastavení tabulky s ručně psanými poznámkami na červeném papíře s několika pocity o vašem významném jiném. Doplňte karty s červeno-bílými pokrmy, růžovými ubrousky, šumivými brýlemi a příbory. Nebo otevřete láhev vína se svým milovaným na balkoně s květinovou kyticí z domácí kuchyně jako uspořádání stolů. Jednoduše zastrčte mělkou misku do pěkné, lesklé cementovky a naplňte ji vodou. Používejte květy ve třech doplňkových barvách. Pokud máte na balkoně nějaký vnější nábytek, hoďte si nějaké luxusní polštáře.

Zaměření na tkaniny

Věděli jste, že látky mohou inspirovat i romantiku? Polštáře nebo ložní prádlo v smyslných texturách, jako je satén a hedvábí, mohou dělat romantiku součástí balíčku, pokud jde o domácí dekoraci. Pro perfektní romantickou výzdobu pro vaši ložnici přidejte slovo "láska" se šablonami a tkaninou barvou na polštář obyčejného hodu a položte ji na postel. Jemné tkaniny, jako je krajka nebo textilie v kontrastních texturách, jako je například len, mohou zapálit místnost i s vášní. Ostré věci ve vaší obývací místnosti umístěním kožešiny nebo polštáře na pohovce. Používejte růžové a jiné odstíny na červenou, abyste ještě více inspirovali romantiku.

odstraňujte věci

Jakýkoliv romantický domácí dekor je nekompletní bez trochu Bling. Zavěste struny s pohádkovými světly přes křídla, čelo, šatník, knihovny nebo zárubně. Dejte své obýváku romantickou záře umístěním stolní lampy s měkkou červenou žárovkou vedle pohovky. Nebo zkontrolujte, zda náladové osvětlení je správné s lustrem s barevnými odstíny.