Zkrášlete si byt, který máte v pronájmu.

Zdobení bytu v pronájmu může být specifické. Na jedné straně chcete, abyste se cítili doma, takže by měl odrážet trochu vaší osobnosti. Na druhé straně, musíte mít limity, protože jste stále v pronájmu.

V této souvislosti vám pomůžeme najít dokonalý kompromis. Dali jsme dohromady seznam způsobů, jak vám pomoci nasadit smysl pro styl do vaší kuchyně. Podívejte se na tyto návrhy a vyberte ty, které vám nejvíce dávají smysl.
Koordinace barevného schématu
Vytvoření soudržné barevného schématu je jedním z nejjednodušších způsobů spojení místnosti. Zatímco jsme typicky poradili budování jednoho kolem barvy, v tomto případě by bylo nejlepší držet se vašich osobních předmětů. Nicméně, jak vidíte na fotografii výše, je to naprosto možné. Vše od židle až po nástroje na pečení a houbová mísa přináší dvojitou povinnost tím, že zapůjčí estetickou hodnotu prostoru.
Vytváření kontrastu je klíčové. Budete se chtít podívat pozorně na odstíny, které jsou již zabudované do vaší kuchyně a přidávat do barev, které se objeví z těch stávajících. Všimnete si, že ne všechno musí přesně odpovídat. Můžete míchat a podobné odstíny, abyste svému designu získali ještě hlubší smysl pro složitost.

Mějte nábytek zajímavý
Pokud váš byt není plně vybavený, budete muset přinést několik vlastních kousků do prostoru. Proč se nezapomeňte, že do vašeho designu přidávají určitý vizuální zájem? Pokud máte pocit, že budete odvážné a dělat prohlášení, zvažte použití některých barevných židlí, jako na fotografii výše. Mohou se snadno stát ústředním bodem každé kuchyně.

Pokud se však tyto odstíny neshodují s vaší estetikou, je tu jemnější cesta, kterou můžete vzít. Hrajte si s tvarem. Místo toho, abyste přiléhaly k obdélníkovému stolku a obdélníkovým židlím, podívejte se na kusy, které mají tvarové křivky a elegantní úhly.

Přidejte si koberec
Pravděpodobně jste slyšeli o koberec, který se používá k rozložení obývacího prostoru v obývacím pokoji nebo v posteli. Můžete však udělat totéž v kuchyni kuchyně nebo pod jídelním stolem. V tomto případě bude koberec sloužit dvojímu účelu, který přidá k estetické pokoji a poskytne dodatečnou vrstvu ochrany pro vaše podlahy.