Župany pro obohacení vašeho koupání

Všichni se těšíme na relaxační a uklidňující koupele, zvláště po dlouhých pracovních dnech

Většina lidí má nudné rutiny a spoustu produktů, když si koupí. Mají bohaté šampony, luxusní koupelové krémy a mýdla - práce! Abyste se však ujistili, že vaše koupání je dokončeno, musíte tuto pohodlí z vařené vany přinést. Potřebujete kvalitní plášť. V okolí je spousta županů. Přicházejí v různých materiálech, velikostech a stylech. Samozřejmě, když se zamyslíme nad rouchami, první obraz, který přijde na mysl, je ten tmavý, bílý, fuzzy vyhlížející hotelový župan, který je tak bujný a pohodlný, jak vypadá. Tyto hotelové a lázeňské kabáty jistě zajistí, že vaše koupání bude vypadat jako každodenní lázeňská léčba a jistě vám pomůže odstranit Vaši únavu.

Většina šatů, které najdete, jsou froté, které jsou vyrobeny ze 100% froté bavlny. Kromě populárnějšího froté šatů jsou k dispozici županky na vafle. Vaflový plášť je lehký, často používaný pro výměnu / oblékání. Jsou vyrobeny ze směsi polyesteru a bavlny.

Důvodem, proč jsou nazývány županky na vafle, je to, že tkanina použitá pro tento plášť má vzorek, který vypadá jako vločky. Vaflový plášť je skvělou alternativou k šatům na froté lázně, ale pokud chcete skutečně zážitek z lázní, budete lépe obklopeni froté rouchou v plné velikosti. Mezi další materiály patří hedvábí, mikrovlákno a rouno.