Zútulněte pokoj svým nejmladším

Příjemný pocit na chodidlech, maximální komfort a flexibilita. Dětské koberce dokážou neuvěřitelně zútulnit interiér, kde si vaši potomci rádi hrají. A kde jinde by si hráli, než samozřejmě, že na zemi, kde je nejvíce prostoru. Tak jim připravte překvapení a vydejte se společně na nákupy. Vždyť kdo vám lépe poradí, co by si přál do svého pokojíčku, než váš potomek.

Kvalitní a přitom jemné.

Naše dětské koberce jsou vyrobené z polypropylenových vláken v krásných pastelových barvách, které doplní každý dětský pokojíček. Hlavní u koberců je vždy jejich odolnost, je proto potřeba se zamyslet, kam přesně koberec umisťuji, a jak moc velké bude jeho zatížení. Zde se bude hodit elastické a odolné vlákno, které se tak zvaně neudupe. Koberce jsou navíc snadno udržované, k jejich vyčištění, postačí tak mokré čištění pomocí šampónu.

Jaký design zvolit?

Na vás je tak pouze vybrat ten správný design, který se bude líbit těm největším kritikům. Vybírat můžete s dětmi z těch nejoblíbenějších převážně zvířecích motivů pro holčičky nebo dopravních prostředků pro chlapečky. Barvy jsou různé, každý z nich však bude krásným a hlavně praktickým kouskem.

Vzpomínky na dětství

Možná si sami pamatujete na námi tolik oblíbený koberec s designem dopravní infrastruktury, na kterém jsme si vydrželi hodiny hrát s autíčky. Představovali jsme si, jak jednou budeme sami řídit automobil, jako náš taťka. A přesně takový koberec by neměl chybět v žádném dětském pokojíčku. Ať mají vaše děti také ty nejhezčí vzpomínky kompletní.

Provedení

Koberce jsou pečlivě obšity, aby se zabránilo jejich třepení, určené jsou i pro alergiky. Mají silný vlas, který lze snadno vyčesávat a udržovat tak v čistotě. Rozměry jsou od 80x150cm po 160x230cm. Je tak zcela na vás, jak velký potřebujete, a dle naší nabídky vybrat ten pravý