Chyby, které váš domov vypadají přeplněný

Existuje několik faktorů - nebo "nepochopení viníků", jak jim říkáme - což by mohlo způsobit, že se váš domov cítil nepořádně a nesouvisle.

Od barev, které se střetávají se špatným osvětlením, nejsou to jen věci, které hromadíme, což může způsobit, že naše domy vypadají přeplněně.

Zde určíme šest společných návrhových chyb, které mohou váš domov vypadat přeplněný a jak je opravit, aby to vypadalo čistě a upřímně s bez námahy.


Váš domov se nikdy nebude cítit čistý a uklizený, pokud je překročen nepořádek. Spíše než ponechat věci jako papírování, obědové krabice, spisy a jiné knick-knacks rozložené po celé kuchyňské lavici nebo jídelní stůl, vytvářet specifická místa pro tyto být uloženy z dohledu.

L
Díky převzetí technologií neustále zavádíme do našich domů nové pomůcky spolu s kabely, které tyto zařízení připojují a nabíjí.

Chcete-li zachovat techniku, vytvořte určený prostor, kde mohou být účtovány telefony, iPady a notebooky, které jsou diskrétní a mimo. Může to být konkrétní zásuvka nebo police ve skříni.

Herní drátky, šňůry a mobilní telefony se zdají nikdy nekončí a je třeba je spravovat. Pokud se pokorná televizní jednotka nedokáže vyrovnat, vyzkoušejte stylový skladovací koš jako rychlé a snadné řešení pro odstraňování odpadu.


Není nic jako nesmyslné uspořádání, aby se pokoj cítil přeplněný a nezajímavý. Umístění nábytku výrazně ovlivní tok prostoru, velký nebo malý. Přihlédněte také k velikosti nábytku. Je vaše gauč vzal více prostoru, který by měl? Je váš konferenční stolek poměrně nepatrný?


Nemůžete jen sklíčit spoustu věcí na polici a očekávat, že to vypadá dobře. Příliš mnoho položek vypadá jako nepořádek a ztratíte smysl toho. Krok zpět pro zobrazení. Cokoliv, co špatně zachytilo vaše oko, vylepšete. "Zhotovte si fotografii, abyste viděli, jak to vypadá skrz objektiv," říká Jessica Bellefová, šéfka stylingu v Temple & Webster. "To vám pomůže vylepšit to, a dostanete skvělý výstřel Instagramu!"


Velikost a tvar jsou nejdůležitějšími prvky při výběru koberce. Příliš malý a může způsobit, že se prostor cítí menší než je, a proto je přeplněný a přeplněný. Na rozdíl od jídelního prostředí by měl být obývací pokoj umístěn napůl a napůl na koberci. To vytahuje vzhled dohromady spíše než mít plovoucí kusy, které nakonec vypadají nesouvisle.


Je váš domov kaleidoskop barev? To může být jedním z hlavních "nepořádných viníků". Zatímco existují některé neobvyklé kombinace barev, které fungují, existuje spousta, které ne. Přidání barvy do vašeho domova může být zkušební a chybějící hra, ale aby to bylo jednoduché, držte se jedné nebo dvou základních barev a doplňujte je neutrálními tóny.

Nemůžu se rozhodnout pro barevné schéma? Nakreslete z libovolného výtvarného díla nebo výtisků, které máte v současné době, a pokračujte v tématu v celém domě.


Nemáte pocit, jako byste potřebovali dodat nebo ozdobit každý čtvereční palec vašeho domu. Negativní prostor je váš přítel, pokud jde o vytvoření čistého a nepořádného estetického vzhledu. Přemýšlejte o prázdné stěně jako o dýchací místnosti.


Temné místnosti mají tendenci se cítit stísněné a matoucí, protože naše oči se snaží definovat rozměry, pravé barvy a negativní prostor. Chcete-li rozjasnit pokoj, zvažte, zda visí zrcadlo přímo z okna, aby odráželo přirozené sluneční světlo. Vybírejte lehké, neutrální nábytek a nábytek, kde můžete a používejte stropní svítidla v tmavých rozích, abyste zvětrali prostor.