Komfort a hlavně bezpečí

Taky milujete ten pocit, když přijdete po celém dni z práce domů, napustíte si horkou vanu a užíváte si ten relax? Člověk si užije každou minutu, kterou mu rodina dopřeje. Tak proč si neprodloužit ten příjemný pocit ještě o pár minut déle. Co vám k tomu dopomůže? Pořiďte si příjemnou koupelnovou předložku, která vám zpříjemní každý krok.

Proč si do koupelny pořizovat podložku?

Měkký kobereček dokáže polechtat vaše chodidla a zpříjemnit čas potřebný k celkové regeneraci v koupelně. Nemusíte se tak obávat, že stoupnete na studenou dlažbu, nebo zamokříte vinylovou podlahu. Konec je mokrým bačkorám, nebo studeným chodidlům. Plně využitelný, komfortní a hlavně praktický doplněk, vás nenechá uklouznout. Stane se tak nejen designovým doplňkem, ale zároveň zárukou bezpečí pro vás i celou vaši rodinu.

Originalita a nadčasovost zabalená do bezpečí

Výrobek je originální a nadčasový. Podložka je orámovaná řeckým vzorem a stane se tak originálním doplňkem, který jen tak u někoho neuvidíte. Také máte rádi maličkosti, které příjemně zútulní váš byt? Designovky, které jsou nejen doplňkovým lapačem prachu, ale hlavně praktickým kouskem? Koupelnová podložka je kvalitně zpracovaná a může se tak stát nejen vašim oblíbeným kouskem v koupelně, ale zároveň zajímavým dárkem pro vaše příbuzné. Její neutrální provedení se hodí do každé koupelny, bez ohledu na její barevné provedení. Proto se nemusíte bát, že byste vybrali špatně. Díky latexovému potahu nebude klouzat a nemůže se tak stát, že by se vám neustále s každým vaším krokem posunovala.

Zpříjemněte si pobyt v koupelně

Její rozměry jsou 50x70 cm, což je klasická velikost, která vyplní prostor, avšak nijak jej nepřebije. Můžete si tak užít nejen příjemný pocit, ale pro sebe i svou rodinu zajistit, určitý komfort, který ocení úplně každý.