Připravte pokoj pro hosty

Prázdniny přinášejí nejlepší časy s návštěvou rodiny a přáteli.

Prázdniny přinášejí nejlepší časy s návštěvou rodiny a přáteli. Pro mnoho z nás je příprava pokoje stejně vzrušující jako hostování přátel a rodiny. Chcete-li začít s náskokem, je zde několik tipů od odborníků z oblasti interiéru, jak dosáhnout relaxačního a příjemného prostoru pro vaše hosty ...

rychlý průvodce, jak získat pokoj pro hosty:

Chcete-li vytvořit příjemné a nezapomenutelné zážitky pro vaše hosty, vaše nejvyšší priorita jim dává nejlepší noční spánek.

• Po uspořádání pohodlné postele je dalším krokem oblékání měkkého, útulného ložního prádla. Přidejte do postele spoustu vrstev a textur pro instagram-hodný povrch. Umístěte velké čtvercové polštáře vzadu, abyste přidali výšku a potom položte standardní polštáře do úhlů pro větší hloubku. Přidejte scatters v různých barvách a textur.

• Noční stolík je skvělý, ale nemusí být drahý. Můžete přepracovat židli nebo stoličku, nebo dokonce uložit několik beden, aby vytvořili levnou alternativu. Dokončete to s noční lampou a malou vázou s květinami nebo zelení pro dokonalou stylingovou příležitost.

• Hosté mají k dispozici zavazadla a dokonce i když mají pobyt jen na víkend, potřebují někde k umístění několika osobních předmětů. Za ideální je kufřík na zavazadla, volně stojící závěsná lišta pro oblečení a polici nebo dvě pro osobní předměty.

• Zajistěte, aby místnost měla dobré žaluzie nebo závěsy, takže mohou hosté dobře spát.

• Pokud má místnost prostor, křeslo nabízí svým hostům možnost odpočinout si a dát si nějaký osobní čas v soukromí svého pokoje.

• Pokud koupelna pro hosty není nabízena, ložnice potřebuje vysoušeč vlasů a zrcadlo a vyhrazené místo pro zavěšení mokré ručníky.