Správně zvolené přehozy na postel změní ložnici na ráj

Existuje několik možností, jaké zvolit přehozy na postel. Textil v místnosti nabízí větší pocit tepla, pohodlí, nemluvě o tom, že je schopen vyhladit ostré rohy a zakrýt vady.

Chcete-li do své ložnice barevný přehoz, je to dobrý nápad, zejména v případě, že místnost je malá. Takže postel příliš nevyčnívá. Barva se nemusí shodovat s odstínem stěn, právě spadajících do celkového rozsahu. V modré ložnici mohou být textilie tyrkysové a světle zelené. V béžově bílé nebo hnědé barvě.

Přehozy na postel a záclony zdůrazní váš vkus

Kombinace barvy a vzoru přehozu se záclonami je jako vyzvednutí kabelky ze stínu bot. Mnozí to považují za promyšlený styl. Tento přístup je typický pro klasické interiéry s tradičním dekorem a vytváří luxusní, ale poněkud konzervativní vzhled. Bylo by chybou používat stejné textilní materiály pro návrh stěn, postelí a oken, ale je možný kompromis: proč nekoordinovat vzor polštářů nebo volánu pokrývající nábytkové nohy se záclonovým vzorem? Pokud hovoříme o texturách, nyní je mnohem více populární drsný povrch se vzorem. Dokonale zapadá do módní estetiky elegantní nedbalosti. Pokuste se přikrýt postel přikrývkou z útulné, hrubší tkaniny nebo dokonce kožešinové deky - a místnost se okamžitě oteplí.

Teplo domova – přehozy na postel

Světlé barvy a výrazný design je skvělý způsob, jak přidat akcent do interiéru neutrálních nebo tlumených barev. Bílá barva je univerzální volba pro přehozy na postel, ale není praktická, přestože si ji volí mnoho hotelů. Dobrým způsobem, jak spojit design místnosti společně s přehozem, je opakování barev a vzorů na výzdobu čela postele nebo přiléhavé stěny. Nakonec se jedná o jakési zázemí pro vaši postel - neměly by být v rozporu, ani barevně, ani stylově. Ale nesnažte se kopírovat vzor tapety nebo krajiny na obrázku, aby interiér nebyl příliš nudný.