Blog, Strana 2

Jak udržet váš vánoční ubrus krásný a trvanlivý po celé Vánoce?

Jen málokdo touží dělat na Vánoce něco jiného než odpočívat, dívat se na oblíbené pohádky a jíst chutné jídlo. Bohužel, ne vždy se to dá, a to hlavně tehdy, když máte na stole ubrus, který se umí velmi jednoduše zašpinit. Chcete-li se mezi svátky vyhnout jeho komplikovanému čištění, sušení a žehlení, využijte našich praktických rad.

Výběr perfektního vánočního ubrusu: Jak zvolit ten pravý pro vaši domácnost?

Krásně prostřený stůl perfektně doplňuje vánoční výzdobu a vytváří příjemný prostor, kde si můžete užít celou štědrovečerní večeři. Součástí prostírání by měl být kromě příborů, talířů, sklenic a pěkných dekorací i stylový vánoční ubrus. Ten nastolí pravou domácí atmosféru a zaručí vám, že tyto Vánoce budou nezapomenutelné. Jak si ale zvolit ten nejlepší model? Poradíme vám.

Jak vybrat správnou velikost vánočního stromku a ubrusu pro váš prostor?

Přípravy na Vánoce jsou v plném proudu a vy jste zjistili, že nemáte vánoční stromek nebo ubrus? V tom případě byste to měli co nejdříve napravit. Stromeček představuje dominantu, která v domácnosti nesmí chybět. Nemluvě o ubrusu, bez kterého by byl stůl příliš chladný a strohý. Nevíte-li, jak si vybrat ty nejlepší kousky do své domácnosti, využijte naše ověřené rady. 

Jak si ustelete, tak si lehnete

Tak přesně takové chytré věty nás bavily už od útlého dětstvím, že? Stlaní postele, stejně jako mnoho dalších domácích povinností, nás prostě nebaví. Možná je to tím, že je to každodenní záležitost, která nikdy neskončí.

Blackout ještě nikdy nebyl snazší

Taky milujete ten dokonale elegantní dojem, který ve vás vždy zanechá pobyt v pětihvězdičkových hotelích? Člověk má pocit, že vše dokonale ladí a vy jen přemýšlíte, jak podobný design vytvořit u vás doma. Máme pro vás dobrou zprávu, je to snadné a rozhodně vás to nemusí donutit vyhlásit osobní bankrot. Stačí najít pár detailů, které sladíte a moc to nepřehánět s doplňky.

Projděte se znovu jako tenkrát

Koberce zútulňují naše interiéry stovky let. Ať už byla doba jakákoliv, lidé měli potřebu udržovat nohy v teple a pociťovat ten příjemný pocit, který vnímáme kdykoli se projdeme po příjemných vláknech, která nás šimrají na chodidlech. Ten hřejivý dotyk umí vykouzlit jen málo co

Moderní závěsy pro lepší spánek

Naše moderní závěsy dokážou přimět vaše tělo si dostatečně odpočinout. Mění krátký a povrchní spánek na krásný, několikahodinový odpočinek, při kterém dokážete skvěle zrelaxovat? Jak se jim to daří? Jednoduše! Prostě zatemní pokoj a nepropustí ani paprsek slunce. Přitom spánek je pro naše tělo nepostradatelnou součástí, a je proto potřeba mu věnovat dostatek času.

Léto se blíží, tak se připravte!

Koronavirová krize s sebou přinesla opravdu mnoho změn. Ze dne na den jsme se museli vypořádat s životem, který už rok nevypadá tak, jak ho známe. Mění se naše způsoby nakupování, práce, zábavy. Přesto se léto kvapem blíží, a je možné, že si ho stále ještě nebudeme moci užít, jak jme zvyklí. Vybavte se proto dopředu a uvidíte, že nebudete litovat!

Proč mít skvělý koberec v dětském pokoji

Všichni rodiče touží po dokonalé dětském pokoji. Dětský koberec sehrává velký vliv při vytváření dokonalé dětského pokoje.

Závěsy do vašeho obývacího pokoje

Závěsy jsou dominantní prvek ve vašem interiéru. Závěsy dokážou změnit vzhled celé místnosti.