Závěs pro váš interiér

Záleží vám na tom, aby vaše pokoj vypadal co nejlépe? Vzhled oken a závěsů je rozhodující pro její konečný vzhled. Jak však vybrat perfektní záclon a závěs pro váš interiér?

1. Použijte jednoduché nebo jemné vzory, které jsou ideální zejména pro menší místnost, abyste vytvořili pocit vzdušné prostornosti .. Jsou skvělé na to, aby umožňovaly osvětlení při zachování soukromí, což je vhodné pro ložnici.
2. Kromě toho, stínící závěsy jsou vhodné na blokování slunečních paprsků a pomáhají udržovat chlad. Chrání vás i před hlukem a chrání vaše zařízení před poškozením způsobeným slunečním zářením.

3. V obývacím pokoji a salonku se řídíte svými prioritami: Preferujete estetiku, kontrolu světla nebo soukromí? Pamatujte si, že světlé barvy mají tendenci vyblednout, pokud jsou vystaveny velkému množství přirozeného slunečního záření, a časem mohou vypadat nevábně, pokud nejsou pravidelně vyměňovány. Neutrální závěsy se snadněji propojí s existující barevným schématem nebo dekoracemi.

5. Chcete-li vytvořit sofistikovanou atmosféru, zvolte neutrální tóny. Barevné tkaniny a odvážné vzory jsou lepší volbou, pokud chcete vytvořit netradiční vzhled, ale mohou udělat pokoj trochu menší.

6. V koupelně je složení tkaniny klíčové. Vlhkost je zde neustále. Doporučuje se 100% polyesterová tkanina, která se dá mýt v pračce.

7. Nezapomeňte na závěsné tyče. Ať už jsou minimalistické nebo opulentní a zlacené, tyče musí být v souladu s celkovým stylem místnosti.